Gerucht: Nieuwe State of Play arriveert eind deze maand

Geplaatst:

De zomer komt eraan en je weet wat dat betekent voor de gameliefhebbers. Geen zonnige stranden bewandelen en pilsjes vatten op het terras, maar achter de laptop naar menig stream kijken.

We weten van een aantal grote namen al dat we een show mogen verwachten. Kijk maar naar bijvoorbeeld de Xbox Games Showcase en Starfield Direct of naar Summer Game Fest 2023. Een grote speler die echter nog niet veel heeft losgelaten draagt de naam PlayStation. Nu zijn er een aantal insiders die al weten te voorspellen wanneer de aankomende State of Play wordt uitgezonden. In de week van 25 mei zou de showcase moeten plaatsvinden. Er wordt al een tijdje gesproken over de onthullingen van grote titels, zoals Mortal Kombat 12 en Konami's Metal Gear 3 remake. De tijd gaat het leren of dit allemaal accuraat te noemen is, mits de State of Play natuurlijk komt te verschijnen. Het is nog even wachten op bevestiging vanuit kamp Sony.

Waar hoop jij op? Laat het ons weten in de comments.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord