Dead Island

  • Ontwikkelaar Techland
  • Eerste releasedatum 9 september 2011
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie
  • Gameliner score

Gerucht: Onafgemaakte versie van Dead Island op Steam

Degene die als eerste de Steam-versie van Dead Island hebben gekocht zullen verbaasd opkijken tijdens het spelen van de pas uitgekomen game. Verschillende functies en/of cheats zijn er nog niet uitgehaald. Zo zou het mogelijk moeten zijn om in het spel bijvoorbeeld te gaan noclippen.

Verschillende mensen die in de code van het spel lopen te zoeken hebben dit gevonden.

Het lijkt er dus op dat de ontwikkelaars van Dead Island geen retail versie hebben uitgegeven, maar een versie die nog in ontwikkeling was. Hopen dat er snel wat aan gedaan wordt. Even afwachten dus maar!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?