Gerucht: Silent Hill 2 remake verschijnt in 2024

Geplaatst: 8 januari 2024 14:35
-

De Silent Hill 2 remake laat wellicht niet veel langer meer op zich wachten. De horrorgame kwam namelijk langs tijdens een PlayStation 2024 showcase trailer.

Ontwikkelaar Bloober Team en uitgever Konami zijn al een tijdje bezig met de vernieuwde versie van de cultklassieker Silent Hill 2. In 2022 werd de titel aangekondigd, maar sindsdien hebben we erg weinig vernomen van de Silent Hill 2 remake. Echter, er is nu licht aan het einde van de tunnel, want tijdens een PlayStation 2024 showcase trailer kwam de horrorgame aan bod. Dit lijkt te betekenen dat de Silent Hill 2 remake in 2024 uit wordt gebracht, maar we moeten uiteraard nog even wachten op de bevestiging vanuit kamp Konami. De uitgever gaf als reactie om eerst even te wachten op de officiële aankondiging.

Naast de aankomende remake komen er nog meer spraakmakende titels voorbij in de trailer, zoals METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER, Stellar Blade en meer.

Denken jullie dat de Silent Hill 2 remake in 2024 komt te verschijnen? Laat het ons weten in de comments.

Bron: PlayStation
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Silent Hill 2 Remake

Ontwikkelaar:

Bloober Team

Uitgever:

Konami

Release:

8 oktober 2024

-

Pc, PlayStation 5

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord