Gerucht: The Legend of Zelda-film in de maak

Geplaatst:

Universal staat vermoedelijk op het punt om een megadeal met Nintendo te sluiten over de creatie van een The Legend of Zelda-film. Het succes van de Super Mario Bros. Movie zou hiervoor de oorzaak zijn.

Dit voorjaar stond voor Nintendo-fans in het teken van twee dingen: de release van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom en het succes van Super Mario Bros. Movie. Combineer die twee met elkaar en je hebt een nieuwe kaskraker in handen. Althans, dat is vermoedelijk wat Universal dacht.

In een podcast vertelt filmrecescent Jeff Sneider namelijk dat hij heeft vernomen dat Universal een grote deal gaat sluiten met Nintendo voor een Zelda-film. Op dit moment zou de deal zelfs al ''bijna officieel'' zijn. Dit zou een lieve duit kosten, maar na het succes van de Super Mario Bros. Movie is een dergelijke zet niet ongedacht. Meer informatie is er voorlopig niet bekend.

Je kunt de podcast waarin het gerucht werd verspreid hieronder bekijken. Het segment begint na twee minuten en veertig seconden.

Wanneer de vermoedelijke The Legend of Zelda-film zou moeten verschijnen, is nog onbekend. Check in de tussentijd vooral nog even onze Super Mario Bros. Movie review, mocht je meer willen weten over de eerste film waar Nintendo en Universal aan samenwerkten.

Bron: Jeff Sneider
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord