Yakuza Kiwami 2

  • Ontwikkelaar SEGA
  • Eerste releasedatum 28 augustus 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Gerucht: Yakuza Kiwami 2 komt naar pc

Yakuza Kiwami 2 kwam vorig jaar exclusief uit op de PlayStation 4. Als we echter de beoordeling van de ESRB mogen geloven, komt Yakuza Kiwami 2 ook naar de pc.

Yakuza Kiwami 2 is een remake van Yakuza 2, die in 2006 het levenslicht zag. Yakuza Kiwami 2 kwam vorig jaar exclusief naar de PlayStation 4, maar een recente beoordeling van het Entertainment Software Rating Board, ESRB, wijst echter op een pc-release van de game. De ESRB heeft de game namelijk voor het platform pc een beoordeling van 'M' voor 'mature' gegeven. SEGA heeft verder zelf nog niets bevestigd, maar deze beoordeling wijst erop dat de game binnenkort ook op pc beschikbaar gaat zijn. In februari kwam de eerste Yakuza Kiwami-game al uit op Steam. Een pc-release van deel twee is dus helemaal niet zo gek.

onbekend

Yakuza Kiwami 2 is momenteel te spelen op PlayStation 4. Hopelijk leren we binnenkort meer over de pc-release.

BRON ESRB

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?