Gerucht: Yakuza Kiwami 2 komt naar pc

Geplaatst: 1 april 2019 12:55

Yakuza Kiwami 2 kwam vorig jaar exclusief uit op de PlayStation 4. Als we echter de beoordeling van de ESRB mogen geloven, komt Yakuza Kiwami 2 ook naar de pc.

Yakuza Kiwami 2 is een remake van Yakuza 2, die in 2006 het levenslicht zag. Yakuza Kiwami 2 kwam vorig jaar exclusief naar de PlayStation 4, maar een recente beoordeling van het Entertainment Software Rating Board, ESRB, wijst echter op een pc-release van de game. De ESRB heeft de game namelijk voor het platform pc een beoordeling van 'M' voor 'mature' gegeven. SEGA heeft verder zelf nog niets bevestigd, maar deze beoordeling wijst erop dat de game binnenkort ook op pc beschikbaar gaat zijn. In februari kwam de eerste Yakuza Kiwami-game al uit op Steam. Een pc-release van deel twee is dus helemaal niet zo gek.

Yakuza Kiwami 2 is momenteel te spelen op PlayStation 4. Hopelijk leren we binnenkort meer over de pc-release.

Bron: ESRB
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Yakuza Kiwami 2

Series

Yakuza Kiwami

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4

Releasedatum

28 augustus 2018

Ontwikkelaar

SEGA

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord