Yakuza Kiwami 2

  • Ontwikkelaar SEGA
  • Eerste releasedatum 28 augustus 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Yakuza komt naar Xbox One en Game Pass

Tijdens X019 zien we niet alleen maar nieuwe games voorbijkomen. Yakuza komt namelijk naar de Xbox One en Game Pass.

De Yakuza-games zijn voorheen altijd weggebleven van de console van Microsoft. De game waren altijd voor de PlayStation geweest en sommige zijn later nog naar de pc gekomen. SEGA en Ryu Ga Gotoku Studio hebben vandaag tijdens X019 aangekondigd dat daar verandering in komt. Yakuza 0, Yakuza Kiwami en Yakuza Kiwami 2 komen namelijk naar de Xbox One. Daarnaast zijn de games straks ook beschikbaar via de Game Pass.

Yakuza 0, Yakuza Kiwami en Yakuza Kiwami 2 komen begin 2020 naar de Xbox One en Game Pass.

BRON X019

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?