Yakuza Kiwami 2

  • Ontwikkelaar SEGA
  • Eerste releasedatum 28 augustus 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Yakuza Kiwami 2 volgende maand naar pc

Yakuza Kiwami 2 komt volgende maand naar de pc. Dit bevestigde SEGA onlangs met een gloednieuwe trailer voor de game.

Vorige week kwam er al een gerucht voor de pc-versie van Yakuza Kiwami 2 naar buiten naar aanleiding van een ESRB-beoordeling. Dit gerucht is nu door SEGA bevestigd middels een trailer. Yakuza Kiwami 2, een remake van Yakuza 2, verschijnt volgende maand op pc. Wanneer je een krachtige pc hebt, kun je Yakuza Kiwami 2 volledig in 4K-resolutie spelen met unlocked framerate. Een zeer goede manier om de Japanse gangsters in actie te zien.

Yakuza Kiwami 2 is momenteel te spelen op PlayStation 4. Vanaf 9 mei is de game ook te spelen op pc.

BRON SEGA

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?