Gesloten bèta Ghost Recon Frontline uitgesteld

Geplaatst: 14 oktober 2021 10:57
-

De gesloten bèta van Ghost Recon Frontline had vandaag van start moeten gaan. Ubisoft heeft deze test echter uitgesteld.

Ongeveer een week geleden kondigde Ubisoft de battle royale Ghost Recon Frontline aan. Deze free-to-play battle royale onder de Ghost Recon IP had vandaag een besloten test moeten krijgen, waarmee fans al een eerste voorproefje van de game konden krijgen. Ubisoft heeft echter via Twitter laten weten dat deze bèta test niet doorgaat, maar wordt uitgesteld naar een latere datum. In de tweet wordt niet gesproken over een nieuwe datum of de exacte reden van het uitstellen. Ubisoft geeft enkel aan dat het team achter de game er hard aan werkt om de best mogelijke ervaring te creëren.

Tom Clancy’s Ghost Recon Frontline heeft nog geen releasedatum. De nieuwe datum van de besloten test wordt door Ubisoft spoedig bekendgemaakt.

Bron: Ubisoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy’s Ghost Recon Frontline

Ontwikkelaar:

Ubisoft Boekarest

Uitgever:

Ubisoft

Release:

GEANNULEERD

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord