Tom Clancy’s Ghost Recon Frontline

  • Ontwikkelaar Ubisoft Boekarest
  • Eerste releasedatum GEANNULEERD
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter , Open-World , Battle Royale
  • Gameliner score -

Ubisoft canceled Splinter Cell VR en Ghost Recon Frontline

Ubisoft heeft Splinter Cell VR en Ghost Recon Frontline officieel gecanceld met nog twee andere games. Dat maakte de Franse game ontwikkelaar en uitgever bekend tijdens een winst bespreking.

Splinter Cell VR werd in 2020 aangekondigd en Ghost Recon Frontline werd vorig jaar onthuld. Nu heeft Ubisoft besloten de ontwikkeling van deze games volledig stop te zetten. Als reden geeft de Franse gamemaker, dat met het cancelen van deze games de focus meer gelegd kan worden op de grotere Ubisoft-titels die in ontwikkeling zijn op het moment. Naast Splinter Cell VR en Ghost Recon Frontline heeft de ontwikkelaar ook twee onaangekondigde games gecanceld. Wat voor games dat waren is niet bekend.

Ghost Recon Frontline  Splinter Cell VR canceled

Wat vind jij van het besluit van Ubisoft om deze games te cancelen? Laat het me weten in de reacties!

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?