Tom Clancy’s Ghost Recon Frontline

  • Ontwikkelaar Ubisoft Boekarest
  • Eerste releasedatum GEANNULEERD
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter , Open-World , Battle Royale
  • Gameliner score -

Trailer: Ubisoft kondigt battle royale Ghost Recon Frontline aan

De Ghost Recon-serie bestaat twintig jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Ubisoft maakte onlangs dan ook de nieuwste titel in de serie bekend: de battle royale Ghost Recon Frontline.

Tom Clancy's Ghost Recon staat bekend om haar tactische gameplay en stealth-elementen. Met de twee meest recente games in de serie lijkt het er echter op dat Ubisoft een andere weg in is geslagen wat betreft de Ghost Recon-formule. In Rudy's review van Ghost Recon Breakpoint stelt hij zelfs dat dit meest recente deel geen Ghost Recon meer is. Gisteren onthulde Ubisoft Ghost Recon Frontline, de nieuwste telg in de familie van tactische shooters. Of dit deel de Ghost Recon-serie in ere kan herstellen, is echter nog maar de vraag. In een bijna negen minuten durende aankondigingstrailer zien we dat Ghost Recon Frontline namelijk een battle royale is. De game wordt free-to-play en wordt een class-based team battle royale. Net zoals in andere battle royales is het de bedoeling dat je als laatste team overblijft op het slagveld waar meer dan honderd spelers meedoen. Dit doe je door de andere spelers te elimineren en ondertussen betere wapens en uitrusting te verzamelen. Ook kun je intel verzamelen en neergeschoten vijanden ondervragen om de positie van hun teamgenoten te onthullen.

Ghost Recon Frontline heeft nog geen releasedatum, maar is op pc via een besloten test uit te proberen op 14 oktober.

BRON Ubisoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?