Gluur mee naar verse The Plucky Squire gameplay

-

Devolver Digital staat bekend om zijn eigenzinnige portfolio en daar is The Plucky Squire zonder twijfel een overduidelijk voorbeeld van. De aandoenlijke game die tjokvol genres zit, is toe aan een nieuwe trailer en deze Plucky Squire gameplay sneak peak stelt wederom niet teleur!

Afgelopen jaar mochten wij al flink wat van The Plucky Squire previewen, maar de game is nog altijd niet verschenen. De cartooneske game met Jot in de hoofdrol is een verhalende game vol met verrassende gameplayelementen. Geen deel van de game lijkt op elkaar en genres vloeien naadloos in elkaar over. Zo bewijst onderstaande The Plucky Squire gameplaytrailer maar al te goed door 3D-, 2D- en sidescrolling elementen in slechts drie minuten tijd uit de doeken te doen.

Helaas kent The Plucky Squire nog geen exacte releasedatum. Wel weten we dat The Plucky Squire nog in 2024 komt te verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series, Nintendo Switch en pc.

Rudy Wijnberg Mede-eigenaar en Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Plucky Squire

Ontwikkelaar:

All Possible Futures

Uitgever:

Devolver Digital

Release:

17 september 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord