Gran Turismo 7

  • Ontwikkelaar Polyphony D.
  • Eerste releasedatum 4 maart 2022
  • Platformen PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Gran Turismo 7 gameplay wordt traditioneler

Gran Turismo 7 wordt qua gameplay en identiteit meer zoals de vorige delen. Dit werd aangegeven door Kazunori Yamauchi, topman bij ontwikkelaar Polyphony Digital.

In een interview met Octane Japan, geeft Kazunori Yamauchi aan dat ze de legacy van Gran Turismo niet zijn vergeten. Hij spreekt over de invloed die de Japanse autocultuur heeft gehad op Gran Turismo en hij voelt zich verantwoordelijk dat deze cultuur goed gerepresenteerd wordt in Gran Turismo 7. Spelers zagen in de aankondingstrailer van Gran Turismo 7 al klassieke features terugkeren zoals GT City. Bekijk hier die trailer, waarin Gran Turismo terugkeert op de PlayStation 5.

onbekend

Gran Turismo 7 is beschikbaar in 2021 voor de PlayStation 5. Een specifieke releasedatum is er nog niet, maar de releasewindow van Gran Turismo 7 is mogelijk ontdekt.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?