Wild Hearts

  • Ontwikkelaar Omega Force
  • Eerste releasedatum 17 februari 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , RPG
  • Gameliner score

Grimstalker voegt zich bij Wild Hearts Kemono

Er is vandaag een nieuwe update live gegaan voor Wild Hearts. Naast dat er wat problemen zijn opgelost, is ook de nieuwe Kemono Grimstalker aan de game toegevoegd.

De jacht in Wild Hearts kan vanaf nu worden geopend op een nieuwe Kemono. De wolfachtige Kemono Grimstalker heeft zijn intrede gedaan in de jagersgame. Je kunt dit beest tegen het lijf lopen op Natsukodachi Isle. Zowel de naam als het uiterlijk van dit nieuwe monster verklapt dat we hier te maken hebben met een wezen dat verwant is aan de Deathstalker. Door de Grimstalker te verslaan kun je materialen vergaren om nieuwe wapens mee te maken. De nieuwe update brengt bovendien ook drie nieuwe special quests en de Fulgent Armor-set met zich mee.

Verwacht binnenkort meer nieuwe content. In de volgende update voor Wild Hearts wordt de Kemono Murakumo toegevoegd, verschijnen er nieuwe wapens, een nieuwe uitrustingsset, nieuwe Karakuri en wordt het Limit Break-systeem toegevoegd.

Wild Hearts is momenteel verkrijgbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?