Wild Hearts update probeert prestaties te verbeteren

Geplaatst:

Een nieuwe Wild Hearts update probeert prestatieproblemen in de game op te lossen. Dit blijkt echter niet voor iedereen te werken.

Wild Hearts is een vermakelijke game waarin je op monsters jaagt, die helaas minder speelbaar was voor sommigen door prestatieproblemen. De ontwikkelaars beloofden al een tijd terug dat ze deze problemen aan zouden pakken. Met de nieuwe update die de framerates, onbedoeld gecapteerde high-end CPU's en meer aanpakt, hebben ze gepoogd deze belofte na te komen. Dit is echter niet voor iedereen gelukt. In een Reddit post van een van de ontwikkelaars worden details weggegeven van de update. Naast CPU caps en framerate fixes, wordt ook een "audio stacking" bug aangepakt die prestatieproblemen veroorzaakte. Dit verandert de standaard resolutie, lost een rendering probleem op bij gebruik van een AMD Radeon RX 7900 XTX en lost een probleem op dat kon leiden tot corrupte save data. Dat klinkt natuurlijk allemaal goed, totdat je naar beneden scrolt naar de commentaren van alle mensen die zeggen dat de patch voor hen geen verschil heeft gemaakt. Het lijkt erop dat veel gebruikers die de aanbevolen specs overtreffen nog steeds last hebben van ondermaatse framerates. Als deze patch de problemen niet voor je heeft opgelost, zegt ontwikkelaar Omega Force in ieder geval dat ze er nog aan werken en dat ze "doorgaan met het opsporen en verslaan van prestatieproblemen in toekomstige updates".

Wil je graag meer weten over Wild Hearts? Lees dan onze alles wat je moet weten over Wild Hearts!

Wild Hearts update

De update voor Wild Hearts ging onlangs live. De ontwikkelaar geeft aan dat ze nog werken aan verdere oplossingen.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Wild Hearts

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

17 februari 2023

Ontwikkelaar

Omega Force

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord