Grote patch Gran Turismo 7 lost problemen beloning op

Geplaatst: 7 april 2022 14:27
Aangepast: 7 april 2022 14:34

De eerste grote patch van Gran Turismo 7 is nu live. Deze patch lost heel wat problemen op die te maken hebben met de in-game beloningen die je kunt verdienen.

Gran Turismo 7 heeft een niet al te beste start gehad. Zo waren de Gran Turismo 7 servers down voor een erg lange tijd, waardoor fans niet konden spelen. Ook is er een aanpassing gedaan aan de hoeveelheid aan in-game beloningen die je kon krijgen door te spelen, wat fans ook niet in de koude kleren is gaan zitten. Polyphony Digital heeft hiervoor al haar excuses aangeboden en probeert het probleem nu op te lossen middels een nieuwe patch. Deze nieuwe patch, patch 1.11, zorgt ervoor dat de in-game beloningen omhoog worden geschroefd. Daarnaast brengt de patch ook nieuwe content met zich mee. Er zijn namelijk drie nieuwe evenementen aan World Circuit toegevoegd.

De 1.11 patch van Gran Turismo 7 is nu live.

Bron: Polyphony Digital
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gran Turismo 7

Series

Gran Turismo

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, VR, PlayStation 5

Releasewindow

4 maart 2022

Ontwikkelaar

Polyphony D.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord