Gran Turismo 7

  • Ontwikkelaar Polyphony D.
  • Eerste releasedatum 4 maart 2022
  • Platformen PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Grote patch Gran Turismo 7 lost problemen beloning op

De eerste grote patch van Gran Turismo 7 is nu live. Deze patch lost heel wat problemen op die te maken hebben met de in-game beloningen die je kunt verdienen.

Gran Turismo 7 heeft een niet al te beste start gehad. Zo waren de Gran Turismo 7 servers down voor een erg lange tijd, waardoor fans niet konden spelen. Ook is er een aanpassing gedaan aan de hoeveelheid aan in-game beloningen die je kon krijgen door te spelen, wat fans ook niet in de koude kleren is gaan zitten. Polyphony Digital heeft hiervoor al haar excuses aangeboden en probeert het probleem nu op te lossen middels een nieuwe patch. Deze nieuwe patch, patch 1.11, zorgt ervoor dat de in-game beloningen omhoog worden geschroefd. Daarnaast brengt de patch ook nieuwe content met zich mee. Er zijn namelijk drie nieuwe evenementen aan World Circuit toegevoegd.

De 1.11 patch van Gran Turismo 7 is nu live.

BRON Polyphony Digital

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?