Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

GTA IV weer te vinden op Steam, maar er mist iets

GTA IV komt weer terug naar Steam, nadat de game een tijd geleden onverwachts werd verwijderd. Maar er mist toch wel iets.

Het was even schrikken, toen GTA IV ineens verwijderd werd van Steam. Rockstar gaf als reden aan dat er problemen waren met de Games for Windows Live ondersteuning. Of misschien had het te maken met Rockstar's eigen launcher? Hoe dan ook, we gaan de game weer vinden in de store van Steam. Wanneer je de open-world shooter via het platform wilt spelen, zul je helaas wel gedag moeten zeggen tegen de multiplayer modus en de online leaderboards. En dan komt daar ook nog bij dat sommige radiostations tijdelijk niet bruikbaar zijn. Je zou ook nog maar eens je favoriete tracks in de game moeten missen. RamJam FM, Self-Actualisation FM en Vice City FM zijn voorlopig niet te beluisteren. Hopelijk zijn ze snel weer up and running, want hoe kun je nou GTA IV spelen zonder de geweldige 80's hit 'Maneater' op de achtergrond? De nieuwe editie van de game, die beschikbaar zal worden op Steam, wordt de 'Complete Edition' genoemd. Een beetje een tegenstrijdige naam, maar goed, het bevat wel alle Episodes.

GTA IV: The Complete Edition is vanaf 19 maart 2020 verkrijgbaar op Steam.

BRON Twitter

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?