Ook Rockstar Games komt met eigen gamelauncher voor pc

Alsof er nog niet genoeg gamelaunchers waren, vindt Rockstar dat ze er ook eentje op de markt moeten brengen. Yup, ook Rockstar Games komt met een eigen gamelauncher voor de pc.

Rockstar Games heeft stiekem heel wat games uitgebracht. Om al deze games op een centrale plek te kunnen beheren, heeft Rockstar vandaag een eigen gamelauncher uitgebracht. De Rockstar Games Launcher kun je downloaden voor Windows en ondersteunt cloudopslag, het kopen van nieuwe games en het automatisch updaten van de games in je bibliotheek. In de online winkel van de launcher kun je momenteel Grand Theft Auto V , L.A. Noire: Complete Edition, Grand Theft Auto: Vice City, Grand Theft Auto: San Andreas, Max Payne 3: Complete Edition en Bully: Scholarship Edition krijgen.

De Rockstar Games Launcher is momenteel te downloaden voor Windows. Wanneer je de nieuwe launcher downloadt, krijg je ook nog eens Grand Theft Auto: San Andreas cadeau.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?