Guild Wars 2

  • Ontwikkelaar ArenaNet
  • Eerste releasedatum 28 augustus 2012
  • Platformen Pc
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score

Guild Wars 2 krijgt open bèta in maart

ArenaNet heeft aangekondigd dat er in maart een open bèta van de game Guild Wars 2 zal komen. Wanneer de bèta precies start, wat de content zal zijn en hoe je jezelf ervoor aan kunt melden is nog niet bekend.

De afgelopen periode heeft ArenaNet de game al kunnen testen onder een select gezelschap in een gesloten bèta, en nu is het dus tijd om het project verder uit te rollen en een groter publiek te bereiken. De oprichter en president van ArenaNet, Mike O'Brien, is alvast erg enthousiast over de aankomende bèta en het project Guild Wars 2 als geheel:

It's been an incredible adventure over the past five years, working with our community and our team of dedicated artists, designers, and programmers to realize this vision.

Wanneer de game wordt uitgebracht is nog onbekend, maar het is al wel duidelijk dat het ergens later dit jaar zal gebeuren.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?