Guitar Hero: Metallica

  • Ontwikkelaar Neversoft Interactive
  • Eerste releasedatum 22 mei 2009
  • Platformen PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Gameliner score

Guitar Hero: Metallica beelden

Aerosmith had al zijn eigen Guitar Hero gehad. Nu is Metallica aan de beurt om in de spotlights te staan. In Guitar Hero: Metallica volg je de band met een tour en speel je veel van hun nummers afgewisseld met nummers die Metallica beïnvloedt heeft.

Er zijn vandaag twee nieuwe gameplay video's vrijgegeven van deze game. Hierin zien we Lemmy van Motorhead en het nummer King Diamond.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?