Guitar Hero: Metallica

  • Ontwikkelaar Neversoft Interactive
  • Eerste releasedatum 22 mei 2009
  • Platformen PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Gameliner score

Guitar Hero: Metallica komt pas in mei

Als je dacht dat je was uitgespeeld met Guitar Hero heb je het mooi mis, want Activision wil je nog meer laten rocken. Dit keer is het met Guitar Hero: Metallica, waarvan de release nu bekend is.

Men is er namelijk door middel van een vrijgegeven releaselijst achtergekomen dat de game in Amerika uit zal komen op 29 maart. Europa zal zoals gewoonlijk weer wat langer moeten wachten, want hier is de release pas in mei. Maar laat dat de pret niet drukken: de game zal vele extra's gaan bevatten, vooral voor de Metallica fans.

Zo zal de game onder andere vele foto's en video's tonen. Een andere extraatje zal de Expert Plus-moeilijkheidsgraad zijn voor de echte diehard drummers. Ook de zang-functie zal naar voren komen, maar meer is daar nog niet van bekend. Het wachten zal dus niet voor niks zijn geweest.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?