Company of Heroes 2

  • Ontwikkelaar Relic Entertainment
  • Eerste releasedatum 25 juni 2013
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Haal dit weekend gratis Company of Heroes 2 binnen

Dit weekend kun je gratis je Steam bibliotheek uitbreiden met Company of Heroes 2. Met dit cadeautje viert SEGA het vijfjarig bestaan van de game, iets wat ze verleden jaar tijdens het vierjarig bestaan ook al deden.

Als je de RTS-game altijd al eens hebt willen proberen, dan is dit je kans. Dit weekend scoor je de game op Steam voor noppes. De game blijft vervolgens je eigendom, dus het is niet zo dat je het alleen dit weekend kunt spelen. Het alleen toevoegen aan je bibliotheek is al voldoende om je eigenaar te mogen noemen van Company of Heroes 2. Dus direct installeren is niet nodig. De game speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog en is op Steam grotendeels positief ontvangen. Nou, waar wacht je nog op? Binnenhalen die handel!

onbekend

BRON Steam

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?