Company of Heroes 2

  • Ontwikkelaar Relic Entertainment
  • Eerste releasedatum 25 juni 2013
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

De gesloten bèta Company of Heroes 2 begint op 2 april

SEGA heeft middels een persbericht laten weten dat de gesloten multiplayerbèta van Company of Heroes 2 op twee april aanstaande start.

In de bèta kun je aan de slag met de multiplayer- en skirmish-modi, welke speelbaar zijn op zes verschillende maps. Je kunt bots neerschieten, of vier tegen vier online. Tijdens je potje bouw je ervaring op en kun je in leven stijgen tot maximum van 40.

Mocht je op twee april niet worden uitgenodigd voor de gesloten multiplayerbèta, dan hebben we goed nieuws. SEGA laat weten dat een paar weken daarna een nieuwe groep gamers zullen worden uitgenodigd voor de multiplayerbèta.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?