Downloadnieuws: Company of Heroes 2 en dlc Ardennes Assault gratis

Geplaatst: 29 mei 2021 13:35
Aangepast: 29 mei 2021 13:38

Company of Heroes 2 en de uitbreiding Ardennes Assault zijn dit weekend gratis op Steam. Zorg dus dat je er snel bij bent om deze aan je Steam-account toe te voegen.

Steam is dit weekend lekker op dreef met het weggeven van gratis games. De horrorgame Little Nightmares is momenteel ook gratis te downloaden op Steam. Company of Heroes 2 is uitgebracht in 2013 en als velen bestempeld als één van de beste RTS-games die er bestaan. Het is dan ook niet zo heel gek dat Joost in zijn review van Company of Heroes 2 laaiend enthousiast was. Hij noemde het dan ook "een shot in de roos als het aankomt op RTS-gameplay." Er doen al een tijd de geruchten de ronde dat Company of Heroes 3 in de maak is, maar aangezien ontwikkelaar Relic Entertainment momenteel de handen vol heeft aan Age of Empires 4, lijkt een vervolg er voorlopig nog niet in te zitten. Naast de game zelf kun je ook voor niks additionele content binnenhalen in de vorm van Ardennes Assault.

Company of Heroes 2 en diens uitbreiding Ardennes Assault zijn nog dit weekend gratis aan je Steam bibliotheek toe te voegen.

Bron: Steam
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Company of Heroes 2

Series

Company of Heroes

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasedatum

25 juni 2013

Ontwikkelaar

Relic Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord