Company of Heroes 2

  • Ontwikkelaar Relic Entertainment
  • Eerste releasedatum 25 juni 2013
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Company of Heroes 2 en dlc Ardennes Assault gratis

Company of Heroes 2 en de uitbreiding Ardennes Assault zijn dit weekend gratis op Steam. Zorg dus dat je er snel bij bent om deze aan je Steam-account toe te voegen.

Steam is dit weekend lekker op dreef met het weggeven van gratis games. De horrorgame Little Nightmares is momenteel ook gratis te downloaden op Steam. Company of Heroes 2 is uitgebracht in 2013 en als velen bestempeld als één van de beste RTS-games die er bestaan. Het is dan ook niet zo heel gek dat Joost in zijn review van Company of Heroes 2 laaiend enthousiast was. Hij noemde het dan ook "een shot in de roos als het aankomt op RTS-gameplay." Er doen al een tijd de geruchten de ronde dat Company of Heroes 3 in de maak is, maar aangezien ontwikkelaar Relic Entertainment momenteel de handen vol heeft aan Age of Empires 4, lijkt een vervolg er voorlopig nog niet in te zitten. Naast de game zelf kun je ook voor niks additionele content binnenhalen in de vorm van Ardennes Assault.

onbekend

Company of Heroes 2 en diens uitbreiding Ardennes Assault zijn nog dit weekend gratis aan je Steam bibliotheek toe te voegen.

BRON Steam

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?