Halo Infinite

  • Ontwikkelaar 343 Industries
  • Eerste releasedatum 8 december 2021
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Halo Infinite multiplayer bèta nu te spelen

De Xbox Anniversary Celebration eindigde met het grote nieuws dat Halo Infinite multiplayer bèta vandaag al gratis is te spelen.

We moeten nog even wachten op Halo Infinite, want de game komt pas uit in december. Maar de Xbox Anniversary Celebration gaf de fans van de franchise nog snel een cadeau. Vanaf vandaag is het eerste seizoen, genaamd Heroes of Reach, van Halo Infinite multiplayer beschikbaar voor iedereen met een Xbox of pc. Het gaat je daarnaast niets kosten en alle voortgang wordt meegenomen naar de volledige release van de game. De trailer die werd vrijgegeven zit vol met actie en geeft een idee van de verschillende wapens en de arena. Mocht je meer willen weten over de arena, Bram ging een tijdje terug al aan de slag met Halo Infinite Arena multiplayer.

Het eerste seizoen van Halo Infinite multiplayer begint vandaag. De volledige game verschijnt op 8 december voor de pc, Xbox One en Xbox Series.

BRON Xbox Anniversary Celebration

Over auteur AnitavanBeugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?