Halo-veteraan vervolgt carrière bij Netflix Games

-

Joseph Staten is een legende van de industrie. Na twee negenjarige periodes gewerkt te hebben voor Microsoft, gaat hij zijn carrière elders vervolgens, namelijk bij Netflix Games.

Eerder werd bekendgemaakt dat de Halo-ontwikkelaar Joseph Staten Microsoft verlaten had. Nu heeft Staten de tijd genomen om via Twitter te vertellen wat de toekomst voor hem gaat brengen. Hij is de nieuwe creative director bij Netflix Games. Hij gaat aan de slag met een nieuwe triple A multiplatform game die gebaseerd is op een originele IP. Hij geeft aan dat hij ontzettend houdt van het creëren van geliefde verhalen en werelden. Dit kunnen Xbox-fans beamen. Joseph Staten heeft aan menig Xbox-game gewerkt. Zo was hij medeverantwoordelijk voor de originele Halo-games onder Bungie en heeft hij wat recenter nog meegeholpen aan het uitbrengen van Halo Infinite. Daarnaast was hij de senior creative director bij Xbox Game Publishing die games hadden uitgebracht, zoals Microsoft Flight Simulator.

Ben jij benieuwd waar Netflix Games mee bezig is? Heb je goede hoop? Laat het ons weten!

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord