Harry Potter en de Halfbloed Prins

  • Ontwikkelaar EA RS Studio
  • Eerste releasedatum 2 juli 2009
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Gameliner score

Harry Potter ook naar Wii

Eind dit jaar zal Harry Potter en de Halfbloed Prins in de bios verschijnen en zoals EA zojuist bekend heeft gemaakt wordt dan tevens het spel gelanceerd. Harry Potter en de Halfbloed Prins zal verder gaan op het vorige deel (de Orde van de Feniks).

Van magische drankjes brouwen en tovernaarswedstrijden tot aan een potje Zwerkbal, het is allemaal terug te vinden in het nieuwe deel. Ook de geavanceerde besturing, waarmee je rechtstreeks je toverstokje bediend, keert terug.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?