Harry Potter en de Halfbloed Prins

  • Ontwikkelaar EA RS Studio
  • Eerste releasedatum 2 juli 2009
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Gameliner score

Harry Potter zonder Wii MotionPlus

Electronic Arts had al eerder bekendgemaakt dat de nieuwe Harry Potter, Harry Potter en de Half Bloed Prins, ook uit zal komen voor de Nintendo Wii. Goed nieuws dus voor de Nintendo Wii speler, maar helaas is er ook minder goed nieuws.

Darren Potter, producer van de game, heeft namelijk bekendgemaakt dat de game geen gebruik gaat maken van de WiiMotion Plus. De reden is niet bekend, maar hopelijk zal dit het speelplezier van de game niet bederven.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?