Harry Potter en de Halfbloed Prins

  • Ontwikkelaar EA RS Studio
  • Eerste releasedatum 2 juli 2009
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Gameliner score

Uitstel nieuwe Harry Potter kost geld

Een paar maanden geleden werd bekendgemaakt dat de nieuwe Harry Potter en de Halfbloed Prins is uitgesteld naar de zomer van 2009, omdat de film dan ook uitkomt.

Electronic Arts loopt hier veel geld mee mis. Ze wilden 120 miljoen dollar verdienen aan deze game. Ze zullen dat bedrag waarschijnlijk wel krijgen in het volgende fiscale jaar, maar het kan ook meer of minder zijn.

Harry Potter en de Halfbloed Prins komt in de zomer van 2009 uit op elke recente console.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?