Het is de 'Ball Over Everything' in NBA 2K25

Geplaatst: 10 juli 2024 15:15
Aangepast: 11 juli 2024 16:26
-

Het jaarlijkse basketbalfeestje gaat weer van gang en 2K is zoals gewoonlijk de host. Check hier de eerste informatie over NBA 2K25, inclusief de releasedatum, coversterren en nog veel meer.

Jayson Tatum en A'ja Wilson zijn het meest prominent aanwezig op de diverse edities van NBA 2K25. Tatum is te vinden op de Standard Edition, terwijl Wilson de WNBA Edition mag versieren. Ze staan er als een duo op bij de All Star Edition, terwijl niemand minder dan Vince Carter op de speciale Hall of Fame Edition mag pronken. Via de elite-versie van de sportgame krijg je er een NBA League Pass Subscription voor een jaar op de koop toe. Ondanks dat er nog geen gameplaybeelden te bespeuren zijn, geeft 2K al wel aan wat spelers kunnen verwachten. De MyCareer-modus keert terug met verse updates en ook nieuwe MyTeam-modi worden dit jaar toegevoegd.

Update: eerste teaser trailer is ook verschenen:

NBA 2K25 is beschikbaar vanaf 6 september voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles

Bron: 2K
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot NBA 2K25

Ontwikkelaar:

Visual Concepts

Uitgever:

2K Games

Release:

6 september 2024

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Reacties
Avatar KorstjeDeClown
KorstjeDeClown

13 juli 2024 om 08:17

Wedden dat de pc versie wederom geen next-gen liefde krijgt van 2K?

Avatar RudeRudeson
RudeRudeson

gisteren om 14:23

@KorstjeDeClown en terecht. Console first babyyyyy

Avatar KorstjeDeClown
KorstjeDeClown

gisteren om 19:45

@RudeRudeson bullsh#t, Visual Concepts/2K kunnen zich niet blijven verschuilen achter het 'we moeten al onze resources aan next-gen consoles besteden want moeilijk allemaal' argument. Het kan uiteraard te maken hebben met pirating en dat 2K daarom pc altijd als een afterthought behandelt, maar zeg dat dan gewoon. Niet dat jaarlijk terugkerende "hadden we geen tijd meer voor" gezeur.

Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord