NBA 2K25 geeft ‘The City’-modus een makeover

-

NBA 2K25 komt eraan en ontwikkelaar Visual Concepts heeft op de NBA 2K25-website nieuwe info gedeeld over 'The City'-modus. Dit is de plek in de game waar je vrij kunt rondlopen en allerlei basketbalactiviteiten kunt ondernemen, van wedstrijden tot trainingen.

'The City', dat voor het eerst werd geïntroduceerd in NBA 2K21, heeft in NBA 2K25 een makeover gekregen. Het is nu kleiner en meer overzichtelijk, zodat je makkelijker je weg vindt. MyCourt is terug, waar je je eigen plekje kunt aanpassen en met vrienden kunt oefenen. Daarnaast zijn er nieuwe, unieke locaties voor verschillende affiliaties, zoals een piratenschip voor Elite-spelers en een robotbouwplaats voor Rise-spelers. De Proving Grounds biedt ruimte voor competities in verschillende formaten, en Streetball is terug met co-op gameplay en nieuwe unlockables. Er zijn ook meer functies toegevoegd om nieuwe spelers te helpen, zoals een Casual Court en een Squad Finder. Vanaf volgende week kunnen we de eerste glimp pas écht vangen. Tot die tijd; bekijk hieronder nog eens de gameplay-trailer van dé befaamde basketbal-game voor dit kalenderjaar:

NBA 2K25 komt uit op op 6 september en belooft voor elk wat wils te bieden, van nieuwkomers tot doorgewinterde spelers. We zijn benieuwd naar wat NBA 2K25 ons gaat brengen!

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot NBA 2K25

Ontwikkelaar:

Visual Concepts

Uitgever:

2K Games

Release:

6 september 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord