Terugkeer MyGM en MyNBA's Stephen Curry-tijdperk in NBA 2K25

-

De nieuwste Courtside Report van NBA 2K25 laat ons een aantal nieuwe en geliefde features zien die we straks in de game kunnen gebruiken. De MyGM-modus keert namelijk terug en we volgen de legendarische Stephen Curry in MyNBA.

NBA 2K25 tilt de gameplay naar nieuwe hoogten met de introductie van het MyNBA-tijdperk van Stephen Curry en de terugkeer van de MyGM-modus. De Steph Era laat spelers terugkeren naar 2016, om de dominantie van de Golden State Warriors onder leiding van de legendarische Stephen Curry opnieuw te beleven of te herschrijven. Dat is echter nog niet alles. MyGM, dat ook in deze versie terugkeert, biedt een ervaring waarin je in de schoenen stapt van een NBA General Manager. Kies je GM-achtergrond, beheer dynamische gesprekken met spelers en personeel, en ontgrendel voordelen die je managementvaardigheden verbeteren. Met MyGM heb je de controle over elke beslissing. Eerder leerden we al dat 2K25 nieuwe animaties ontvangt met ProPLAY.

NBA 2K25 is vanaf 6 september beschikbaar voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: 2K
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot NBA 2K25

Ontwikkelaar:

Visual Concepts

Uitgever:

2K Games

Release:

6 september 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord