NBA 2K25 ontvangt nieuwe gameplay-animaties via ProPLAY

-

Elk jaar kunnen basketbalfans weer aan de haal met de nieuwste sportgame vanuit kamp 2K. Check hier de eerste gameplaybeelden van NBA 2K25!

De marketingterm voor NBA 2K is ditmaal het systeem, genaamd ProPLAY. Het draait om het realistisch nabootsen van de sterren die het huidige basketballandschap kent. Met meer dan 9000 nieuwe gameplay-animaties hoopt 2K een authentieke basketbalervaring op de mat te gooien. Spelers krijgen meer opties in hoe bepaalde basketballers dribbelen, hoe ze punten scoren en meer. Fans reageren gemixt op de nieuwe trailer. Er wordt meer gesproken over een cinematische trailer dan een échte gameplaytrailer. Wellicht is dat een compliment voor 2K, mochten dit onbewerkte beelden zijn. NBA 2K-fans vinden de gameplay - ondanks de vele nieuwe termen - nog wel erg overheen komen met NBA 2K24. Wat vind jij ervan?

NBA 2K25 is beschikbaar vanaf 6 september voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: 2K
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot NBA 2K25

Ontwikkelaar:

Visual Concepts

Uitgever:

2K Games

Release:

6 september 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord