Hoofdschrijver Halo Infinite vertrekt naar Riot Games

Geplaatst: 4 januari 2022 18:55

Medewerker van 343 Industries en hoofdschrijver van Halo Infinite Aaron Linde, vertrekt bij de ontwikkelaar. Hij gaat aan de slag bij Riot Games.

Halo Infinite ligt nog maar net in de schappen, maar hoofdschrijver Aaron Linde maakt nu al bekend dat hij vertrekt bij 343 Industries. De schrijver meldt op Twitter dat hij ontzettend trots is op wat hij heeft neergezet met Halo Infinite. In zijn Halo Infinite review leek onze Bram het op dat gebied behoorlijk met hem eens te zijn, hij gaf de campaign maar liefst vijf sterren. Daarnaast bedankt Linde in zijn tweet ook al zijn oud-collega's bij 343 Industries. Zijn overstap naar Riot Games is best opmerkelijk, aangezien Riot Games slecht in het nieuws kwam. Zo werd de CEO van Riot Games aangeklaagd voor seksuele intimidatie en werd Ron Johnson geschorst bij Riot Games door een misplaatst bericht op Facebook rondom de dood van George Floyd destijds. Aaron Linde gaat werken bij Riot R&D als Senior Narrative Writer. Riot R&D geldt als de tak binnen Riot Games dat verantwoordelijk is voor het verkennen van nieuwe genres, gamepay ervaringen en projecten.

Bron: Twitter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo Infinite

Series

Halo

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

8 december 2021

Ontwikkelaar

343 Industries

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord