Halo Infinite

  • Ontwikkelaar 343 Industries
  • Eerste releasedatum 8 december 2021
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Hoofdschrijver Halo Infinite vertrekt naar Riot Games

Medewerker van 343 Industries en hoofdschrijver van Halo Infinite Aaron Linde, vertrekt bij de ontwikkelaar. Hij gaat aan de slag bij Riot Games.

Halo Infinite ligt nog maar net in de schappen, maar hoofdschrijver Aaron Linde maakt nu al bekend dat hij vertrekt bij 343 Industries. De schrijver meldt op Twitter dat hij ontzettend trots is op wat hij heeft neergezet met Halo Infinite. In zijn Halo Infinite review leek onze Bram het op dat gebied behoorlijk met hem eens te zijn, hij gaf de campaign maar liefst vijf sterren. Daarnaast bedankt Linde in zijn tweet ook al zijn oud-collega's bij 343 Industries. Zijn overstap naar Riot Games is best opmerkelijk, aangezien Riot Games slecht in het nieuws kwam. Zo werd de CEO van Riot Games aangeklaagd voor seksuele intimidatie en werd Ron Johnson geschorst bij Riot Games door een misplaatst bericht op Facebook rondom de dood van George Floyd destijds. Aaron Linde gaat werken bij Riot R&D als Senior Narrative Writer. Riot R&D geldt als de tak binnen Riot Games dat verantwoordelijk is voor het verkennen van nieuwe genres, gamepay ervaringen en projecten.

BRON Twitter

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?