HP Transceptor krijgt assortiment uitbreiding

Geplaatst:

Naast een aantal hardware producten voegt HP ook een aantal reistassen toe aan haar HP Transceptor-assortiment. Alle aangekondigde reistassen zijn vanaf volgende maand verkrijgbaar.

Naast een gaming monitor, headset en mechanisch toetsenbord die HP heeft aangekondigd komt het Amerikaanse bedrijf met een aantal nieuwe reistassen. De reistassencollectie van HP Transceptor bestaat uit een zogenaamde duffel bag, rolltop backpack, backpack en een headsetcase om daar je headset in op te bergen.

De duffel bag is vanaf september beschikbaar vanaf 129,99 dollar, de rolltop backpack vanaf 99,99 dollar, de backpack vanaf 79,99 dollar en de headset case gaat over de toonbank voor 49,99 dollar.

Bron: Persbericht HP
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord