HP Transceptor krijgt assortiment uitbreiding

Naast een aantal hardware producten voegt HP ook een aantal reistassen toe aan haar HP Transceptor-assortiment. Alle aangekondigde reistassen zijn vanaf volgende maand verkrijgbaar.

Naast een gaming monitor, headset en mechanisch toetsenbord die HP heeft aangekondigd komt het Amerikaanse bedrijf met een aantal nieuwe reistassen. De reistassencollectie van HP Transceptor bestaat uit een zogenaamde duffel bag, rolltop backpack, backpack en een headsetcase om daar je headset in op te bergen.

De duffel bag is vanaf september beschikbaar vanaf 129,99 dollar, de rolltop backpack vanaf 99,99 dollar, de backpack vanaf 79,99 dollar en de headset case gaat over de toonbank voor 49,99 dollar.

BRON Persbericht HP

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?