Humankind

  • Ontwikkelaar Amplitude Studios
  • Eerste releasedatum 17 augustus 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Humankind nu speelbaar voor Insiders

Wil je Humankind spelen, maar kan je niet wachten tot 2021? Dan heeft de ontwikkelaar uitstekend nieuws voor je.

De mensheid is een vreselijke parasiet, maar hier kan jij wellicht een stokje voor steken. Bepaal de loopbaan van het menselijke ras in Humankind. De game is nog lang niet klaar, maar je kan binnenkort er wel mee aan de slag. Amplitude Studios heeft aangegeven dat ze de hulp van spelers willen tijdens de ontwikkeling van de game. Wil jij je impact achterlaten op Humankind? Bekijk de trailer en check hoe je aan de slag kunt!

Humankind is beschikbaar in 2021 voor de pc.

BRON PC Gaming Show

Over auteur BramNoteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?