Gameplay: Gameplaytrailer Humankind: Together we Rule vrijgegeven

Geplaatst:

De Together we Rule uitbreiding voor Humankind werd tijdens gamescom aangekondigd. De vrijgegeven gameplaytrailer toont wat er allemaal wordt toegevoegd. En dat is best veel, want de trailer duurt ruim zes minuten.

Om het ontwikkelen van je eigen beschaving wat eenvoudiger te maken, verandert de Together We Rule uitbreiding het gehele diplomatiesysteem en wordt het eenvoudiger om samen te werken met andere. Dankzij de gezanten kun je vrij over de map bewegen en kun je diplomatieke regelingen treffen. Als je liever gebruikmaakt van spionnen dan kun je de spymaster inzetten om informatie te stelen. Ze blijven ook langer in de schaduw en worden daardoor minder snel ontdekt. Door de ambassade te bouwen speel je nieuwe diplomatieke-opties vrij, zoals het delen van wetenschappelijke kennis.

Er is zelfs een congres aanwezig, waarin alle beschavingen discussiëren en stemmen over de politiek. Daarnaast worden er zes nieuwe beschavingen toegevoegd aan Humankind. Zo mengen de Schotten en de Han-Chinezen zich in de strijd. In onze review van Humankind werd al omschreven dat het diplomatiesysteem wel wat veranderingen nodig had en dat lijkt nu te gebeuren.

Humankind: Together We Rule uitbreiding verschijnt op 9 november voor de pc.
Op 4 november komt Humankind ook naar de Xbox en PlayStation.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Humankind

Series

-

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasedatum

17 augustus 2021

Ontwikkelaar

Amplitude Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord