Humankind komt naar Xbox en PlayStation

Geplaatst:

Amplitude Studios bracht in 2021 de 4x-strategiegame Humankind uit voor de pc. Tijdens de Summer Game Fest werd er aangekondigd dat Humankind ook naar de Xbox en PlayStation komt.

De pc-versie van Humankind heeft ondertussen al verschillende updates en uitbreidingen gekregen. En binnenkort kunnen de console-spelers ook met de strategiegame aan de slag. In Humankind kruip je in de huid van de eerste beschavingen en werk je op die manier toe naar de toekomst. Wanneer een nieuw tijdperk wordt bereikt, kun je kiezen om een nieuwe cultuur te kiezen. Het doel is om je rijk uit te breiden en nieuwe steden te stichten. Ondertussen kun je oorlog voeren met de AI of juist via diplomatie hun steun krijgen. In onze review van Humankind kreeg de game drieënhalf ster.

Humankind verschijnt op 4 november voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Summer Game Fest

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Humankind

Series

-

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasedatum

17 augustus 2021

Ontwikkelaar

Amplitude Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord