Immortality nu gratis op mobiel bij Netflix

Geplaatst:

De game Immortality is nu gratis op iPhone en Android te spelen met een Netflix-abonnement. Dit is bijzonder omdat apps met vergelijkbare pikante inhoud vaak worden geweigerd in app stores.

Niet veel mensen weten dat je met een Netflix-abonnement niet alleen films en series kan kijken, maar ook games kan spelen. Het gameaanbod van de streamingdienst omvat inmiddels 28 titels, waaronder Oxenfree, Stranger Things en de nieuwe thriller Immortality. Deze games kun je vinden in de Netflix app onder het tabblad voor games. Het is opmerkelijk dat Immortality is toegelaten door Apple en Google tot hun respectievelijke app stores. Immortality is een game die geheel bestaat uit filmfragmenten met echte acteurs. Sommige fragmenten zijn heel pikant en in sommige fragmenten zijn acteurs heel schaars gekleed. Dit is meestal niet toegestaan op de platformen, al helemaal niet met echte personen. Het is de vraag of dit mogelijk is gemaakt door Netflix en dat de game hiermee in een uitzonderingspositie zit. De game is inmiddels goed ontvangen op andere platformen. Ook onze review van Immortality is heel positief. Als je een Netflix-abonnement hebt dan krijg je nu de kans om de game gratis te proberen.

Immortality Netflix

Immortality is nu gratis op mobile te spelen met een Netflix-abonnement. Je kunt de game ook spelen op pc en Xbox Series.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot IMMORTALITY

Series

-

Uitgever

Half Mermaid

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

30 augustus 2022

Ontwikkelaar

Half Mermaid

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord