Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

IMMORTALITY

  • Ontwikkelaar Half Mermaid
  • Eerste releasedatum 30 augustus 2022
  • Platformen Pc , Xbox Series
  • Genre Indie , Interactieve Film
  • Gameliner score

Immortality nu gratis op mobiel bij Netflix

De game Immortality is nu gratis op iPhone en Android te spelen met een Netflix-abonnement. Dit is bijzonder omdat apps met vergelijkbare pikante inhoud vaak worden geweigerd in app stores.

Niet veel mensen weten dat je met een Netflix-abonnement niet alleen films en series kan kijken, maar ook games kan spelen. Het gameaanbod van de streamingdienst omvat inmiddels 28 titels, waaronder Oxenfree, Stranger Things en de nieuwe thriller Immortality. Deze games kun je vinden in de Netflix app onder het tabblad voor games. Het is opmerkelijk dat Immortality is toegelaten door Apple en Google tot hun respectievelijke app stores. Immortality is een game die geheel bestaat uit filmfragmenten met echte acteurs. Sommige fragmenten zijn heel pikant en in sommige fragmenten zijn acteurs heel schaars gekleed. Dit is meestal niet toegestaan op de platformen, al helemaal niet met echte personen. Het is de vraag of dit mogelijk is gemaakt door Netflix en dat de game hiermee in een uitzonderingspositie zit. De game is inmiddels goed ontvangen op andere platformen. Ook onze review van Immortality is heel positief. Als je een Netflix-abonnement hebt dan krijg je nu de kans om de game gratis te proberen.

Immortality is nu gratis op mobile te spelen met een Netflix-abonnement. Je kunt de game ook spelen op pc en Xbox Series.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?