Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

IMMORTALITY

  • Ontwikkelaar Half Mermaid
  • Eerste releasedatum 30 augustus 2022
  • Platformen Pc , Xbox Series
  • Genre Indie , Interactieve Film
  • Gameliner score

Trailer: Interactieve film-trilogie IMMORTALITY naar Xbox

IMMORTALITY, een interactieve film-trilogie van Sam Barlow, komt naar de Xbox Series-consoles. Het nieuws werd bekendgemaakt tijdens de ID@Xbox-presentatie.

Sam Berlow, de man die je misschien kunt kennen van games als Silent Hill: Shattered Memories en Her Story, komt later dit jaar met een nieuwe game: IMMORTALITY. Net zoals zijn eerdere game, Her Story, maakt de game gebruik van live-action beelden. IMMORTALITY is namelijk een interactieve film-trilogie. Dat betekent in principe dat je een film kijkt, maar invloed hebt op de verloop van het verhaal. In IMMORTALITY ontdek je de verloren films van Marissa Marcel. Jouw taak is om uit te vogelen wat er met haar is gebeurd door de beelden van haar verloren films grondig te verkennen. De game stond al in de planning voor een release op de pc, maar komt nu ook naar de Xbox Series-consoles. Benieuwd of IMMORTALITY in jouw straatje past? Bekijk dan zeker de onderstaande trailer.

IMMORTALITY verschijnt in de zomer van dit jaar op de Xbox Series en pc.

BRON ID@Xbox

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?