Indiana Jones

  • Ontwikkelaar MachineGames
  • Eerste releasedatum NNB
  • Gameliner score -

Indiana Jones-game in de maak door Bethesda

Indiana Jones maakt een comeback via Bethesda. De uitgever deelde via Twitter een nieuwe teaser.

De game wordt ontwikkeld door MachineGames. Je kent ze wellicht al van de populaire first person shooter serie genaamd Wolfenstein. In de teaser zien we wat van de populaire kenmerken van Indiana Jones. Vooral de hoed en de zweep geven het weg. De game wordt geproduceerd met Todd Howard aan het roer. Bethesda werkt ook samen met LucasGames voor de rechten van Indiana Jones.

Wanneer en voor welke platformen deze India Jones-game wordt uitgegeven is nog onbekend.

BRON Bethesda

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?