Wolfenstein: The New Order

  • Ontwikkelaar MachineGames
  • Eerste releasedatum 20 mei 2014
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Leak: Dishonored, Prey en Wolfenstein bundels gelekt Xbox Series

Via een ESRB-rating zijn er nieuwe bundles gelekt voor de Xbox Series. Het gaat hierom de Bethesda-franchises Dishonored, Prey en Wolfenstein.

De Arkane Anniversary Collection en de Wolfenstein: Alt History Collection zijn bundels die al beschikbaar zijn voor de huidige generatie consoles, maar nu ze een aparte rating krijgen voor de Xbox Series wordt er wat wilder gespeculeerd. De Arkane Anniversary Collection bevat Prey, Dishonored 1 en 2, plus alle bijbehorende DLC. De Wolfenstein: Alt History Collection bevat alle Wolfenstein-games die ontwikkelt zijn door MachineGames. Microsoft heeft al eerder aangegeven dat er nieuwe Xbox Series gameplay onderweg is en dat er meer games gratis upgrades gaan krijgen voor de next gen consoles. Microsoft heeft onlangs ZeniMax Media opgekocht, dus we kunnen zomaar grote upgrades zien voor bestaande Bethesda-titels. Of deze upgrades ook worden doorgevoerd naar de PlayStation 5 is nog onbekend.

Dishonored, Prey en Wolfenstein zijn allen gerespecteerde gameseries van Bethesda. Welke zie jij het liefst zo snel mogelijk terug?

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?