Leak: Dishonored, Prey en Wolfenstein bundels gelekt Xbox Series

Geplaatst:
Aangepast: 7 oktober 2020 13:13

Via een ESRB-rating zijn er nieuwe bundles gelekt voor de Xbox Series. Het gaat hierom de Bethesda-franchises Dishonored, Prey en Wolfenstein.

De Arkane Anniversary Collection en de Wolfenstein: Alt History Collection zijn bundels die al beschikbaar zijn voor de huidige generatie consoles, maar nu ze een aparte rating krijgen voor de Xbox Series wordt er wat wilder gespeculeerd. De Arkane Anniversary Collection bevat Prey, Dishonored 1 en 2, plus alle bijbehorende DLC. De Wolfenstein: Alt History Collection bevat alle Wolfenstein-games die ontwikkelt zijn door MachineGames. Microsoft heeft al eerder aangegeven dat er nieuwe Xbox Series gameplay onderweg is en dat er meer games gratis upgrades gaan krijgen voor de next gen consoles. Microsoft heeft onlangs ZeniMax Media opgekocht, dus we kunnen zomaar grote upgrades zien voor bestaande Bethesda-titels. Of deze upgrades ook worden doorgevoerd naar de PlayStation 5 is nog onbekend.

onbekend

Dishonored, Prey en Wolfenstein zijn allen gerespecteerde gameseries van Bethesda. Welke zie jij het liefst zo snel mogelijk terug?

Bron: Resetera
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Wolfenstein: The New Order

Series

Wolfenstein

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

20 mei 2014

Ontwikkelaar

MachineGames

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord