Wolfenstein: The New Order

  • Ontwikkelaar MachineGames
  • Eerste releasedatum 20 mei 2014
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Winacties: Win Wolfenstein: The New Order goodiepakket

De Tweede Wereldoorlog is alweer bijna zeventig jaar voorbij, maar Wolfenstein: The New Order neemt ons vanaf morgen nogmaals terug naar die tijd. Althans, om precies te zijn neemt de game ons mee naar de jaren erna, in het geval dat de nazi's de oorlog gewonnen zouden hebben.

In samenwerking met Bethesda Softworks mogen we vijf goodiepakketten van Wolfenstein: The New Order weggeven om jouw Wolfenstein-ervaring helemaal compleet te maken.

Inhoud goodiepakket:
- Wolfenstein t-shirt
- Wolfenstein kaarten
- Wolfenstein tas
- Wolfenstein lanyard met bieropener

onbekend

Om kans te maken op zo'n pakket, hoef je alleen maar hieronder jouw antwoord op de volgende vraag achter te laten:

Wat is jouw favoriete Wolfenstein-game en waarom?

Deze prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?