Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Marvel's Spider-Man 2

  • Ontwikkelaar Insomniac Games
  • Eerste releasedatum 20 oktober 2023
  • Platformen PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score -

Insomniac bevestigt releasewindow Marvel's Spider-Man 2

De geruchten slingerden in het rond, maar Sony en Insomniac maken per direct een einde aan de speculatie. De releasewindow voor Marvel's Spider-Man 2 is namelijk bevestigd.

Het nieuws werd gedeeld door het Twitter-account van PlayStation a.k.a. Sony Interactive Entertainment. Zij geven aan dat de ontwikkelaar van de titel Insomniac het gerucht bevestigt: Marvel's Spider-Man 2 verschijnt in de herfst van 2023 voor de PlayStation 5. In een blog wordt verteld dat er nog veel informatie moet worden onthuld over de avonturengame. Marvel's Spider-Man 2 pikt de draad op en gaat verder met een nieuw verhaal dat gevormd is op de basis van de evenementen in Marvel's Spider-Man en Miles Morales.

Check hier de eerste trailer van Marvel's Spider-Man 2.

Marvel's Spider-Man 2 verschijnt in de herfst van 2023 voor de PlayStation 5.

BRON Sony

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?