Installeer Halo 3 niet op je Xbox 360

Geplaatst: 20 november 2008 07:54
Aangepast: 25 juli 2018 13:30

Hebben we eindelijk die nieuwe Xbox Experience binnen, zijn er weer games die het feestje moeten verpesten. Bungie heeft namelijk gezegd dat het beter is om Halo 3 niet op de harde schijf te installeren, wat mogelijk is met de komst van het nieuwe Xbox 360 Dashboard. De game zou zelfs trager worden na een installatie.

De technicus van Halo 3, Mat Noguchi, heeft uitgelegd hoe dit zit: "Toen de game gemaakt werd, werd hij ontworpen om voordeel te halen uit de harddisk op een bepaalde manier. Als er een harddisk aanwezig is, kopieert het spel maps van de DVD naar de harddisk. Zelfs als Halo 3 wordt geïnstalleerd blijft dit gebeuren, en dan komt natuurlijk het probleem dat de harde schijf niet tegelijk kan kopiëren en lezen", aldus Mat Noguchi.

Of Bungie met een patch gaat komen is niet bekend, maar reken er niet op. Het zal volgens Bungie namelijk lastig worden om hiervoor een patch uit te brengen, omdat dan een heel deel van de game op de schop zal moeten. De tip is dus om Halo 3 gewoon niet te installeren, of weer te verwijderen als je de game al hebt geïnstalleerd.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo 3

Series

Halo

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Xbox 360

Releasedatum

26 september 2007

Ontwikkelaar

Bungie

Gameliner Awards

-

Lees meer