Halo 3

  • Ontwikkelaar Bungie
  • Eerste releasedatum 26 september 2007
  • Platformen Xbox 360
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Installeer Halo 3 niet op je Xbox 360

Hebben we eindelijk die nieuwe Xbox Experience binnen, zijn er weer games die het feestje moeten verpesten. Bungie heeft namelijk gezegd dat het beter is om Halo 3 niet op de harde schijf te installeren, wat mogelijk is met de komst van het nieuwe Xbox 360 Dashboard. De game zou zelfs trager worden na een installatie.

De technicus van Halo 3, Mat Noguchi, heeft uitgelegd hoe dit zit: "Toen de game gemaakt werd, werd hij ontworpen om voordeel te halen uit de harddisk op een bepaalde manier. Als er een harddisk aanwezig is, kopieert het spel maps van de DVD naar de harddisk. Zelfs als Halo 3 wordt geïnstalleerd blijft dit gebeuren, en dan komt natuurlijk het probleem dat de harde schijf niet tegelijk kan kopiëren en lezen", aldus Mat Noguchi.

Of Bungie met een patch gaat komen is niet bekend, maar reken er niet op. Het zal volgens Bungie namelijk lastig worden om hiervoor een patch uit te brengen, omdat dan een heel deel van de game op de schop zal moeten. De tip is dus om Halo 3 gewoon niet te installeren, of weer te verwijderen als je de game al hebt geïnstalleerd.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?