Brothers in Arms: Hell's Highway

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 25 september 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Is jouw PC krachtig genoeg voor BiA's Hell's Highway?

Ubisoft heeft de systeemeisen bekendgemaakt voor Brothers in Arms: Hell's Highway:

- OS: Windows XP SP3/Windows Vista SP1
- Processor: 2.6 GHz dual-core (3 GHz voor een Intel Pentium D 925)
- Werkgeheugen: 1 GB RAM (2 GB aanbevolen)
- Hardeschijfruimte: 8 GB
- Videokaart: 128 MB DirectX 9.0c en Shader 3.0 ondersteund, ATI RADEON X1600/1650/1950/HD 2000/3000 series en NVIDIA GeForce 6800/7/8/9 series
- Geluidskaart: DirectX 9.0 of 10.0 ondersteund
- DirectX Version: DirectX 9.0 of 10.0

Het derde deel van Brothers in Arms speelt zich af in Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog. In deze game houd je je bezig tijdens Operation Market Garden met de bevrijding van Nederland.

Brothers in Arms: Hell's Highway is vanaf aankomende donderdag beschikbaar voor pc, PlayStation 3 en Xbox 360.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?