Jade Empire: Special Edition

  • Ontwikkelaar SEGA
  • Eerste releasedatum 2 maart 2007
  • Platformen Pc
  • Gameliner score

Jade Empire als download beschikbaar

Jade Empire is een mythologische role-playing game die zich afspeelt in de Chinese oudheid. In 2005 konden we kennismaken met deze game waarin keuzes maken een grote rol speelt. Bioware ontwikkelde Jade Empire speciaal voor de Xbox, maar besloot om in 2007 ook de game op de pc uit te brengen als Special Edition.

Vandaag de dag heeft Micrsoft ervoor gezorgd deze geweldige RPG ook aan te bieden als download via Xbox Originals. Voor 1200 Microsoft Point ben je in het bezit van één van de beste games uitgekomen op de Xbox.

Heb je geen Xbox 360 maar wel een pc, koop dan deze game in onze shop!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?