Judgment weer te koop in Japan

Geplaatst:
Aangepast: 22 mei 2019 12:45

Ryu Ga Gotoku's Judgment is deze zomer weer te koop in Japan. De game werd daar uit de schappen verwijderd na een drugsschandaal.

Judgment verschijnt bij ons in het Westen pas in juni, maar in Japan was Judgment al een tijdje uit. Na een drugsschandaal rondom Pierre Taki, die de stem van het personage Kyohei Hamura in de game inspreekt en zijn gezicht uitleent voor het personagemodel van Kyohei Hamura, is de game echter uit de schappen verwijderd. SEGA heeft onlangs via Twitter aangekondigd dat Judgment vanaf juli weer in Japan te koop is onder de naam "Priced Version". Deze re-release van de game bevat een nieuw gezicht en een nieuwe stem voor het personage Kyohei Hamura. Deze aanpassingen worden ook doorgevoerd in de westerse release die ons volgende maand te wachten staat.

Judgment verschijnt 25 juni voor de PlayStation 4. In Japan wordt de verkoop van de game op 18 juli hervat.

Bron: SEGA
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Judgment

Series

-

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 juni 2019

Ontwikkelaar

Ryu Ga Gotoku Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord