Judgment

  • Ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku Studio
  • Eerste releasedatum 25 juni 2019
  • Platformen PlayStation 4 , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Judgment weer te koop in Japan

Ryu Ga Gotoku's Judgment is deze zomer weer te koop in Japan. De game werd daar uit de schappen verwijderd na een drugsschandaal.

Judgment verschijnt bij ons in het Westen pas in juni, maar in Japan was Judgment al een tijdje uit. Na een drugsschandaal rondom Pierre Taki, die de stem van het personage Kyohei Hamura in de game inspreekt en zijn gezicht uitleent voor het personagemodel van Kyohei Hamura, is de game echter uit de schappen verwijderd. SEGA heeft onlangs via Twitter aangekondigd dat Judgment vanaf juli weer in Japan te koop is onder de naam "Priced Version". Deze re-release van de game bevat een nieuw gezicht en een nieuwe stem voor het personage Kyohei Hamura. Deze aanpassingen worden ook doorgevoerd in de westerse release die ons volgende maand te wachten staat.

Judgment verschijnt 25 juni voor de PlayStation 4. In Japan wordt de verkoop van de game op 18 juli hervat.

BRON SEGA

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?