Judgment

  • Ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku Studio
  • Eerste releasedatum 25 juni 2019
  • Platformen PlayStation 4 , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Judgment vanaf vandaag beschikbaar

Vanaf vandaag is de Yakuza spin-off Judgment officieel beschikbaar. Om dit kenbaar te maken heeft SEGA een speciale launch trailer vrijgegeven die zich richt op het detectiveje spelen.

In Judgment kruip je in de huid van privédetective Takayuki Yagami die onderzoek moet doen in het Red Light District van Kamurocho. Het uitpluizen en onderzoeken van verschillende zaken is een groot onderdeel binnen de game. In onderstaande trailer wordt dit andermaal uitgelicht. Rudy ging al eerder op onderzoek uit en deelde zijn bevindingen in zijn review van Judgment, waar hij lovende woorden had voor de game.

Judgment is vanaf vandaag speelbaar voor de PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?