Keanu Reeves gestrikt voor Sonic 3 als Shadow

Geplaatst:
Aangepast: 16 april 2024 21:22

Dat Shadow in Sonic the Hedgehog 3 verschijnt was al bekend, maar wie de stem insprak nog niet. Het ziet ernaar uit dat de stem van Shadow wordt in gesproken door niemand minder dan Keanu Reeves.

In februari verscheen een teaser voor Sonic the Hedgehog 3 op X. Op de afbeelding waren de handen, benen en schoenen van Shadow zichtbaar. Gelijk toen bekend werd dat Shadow een rol speelt in Sonic the Hedgehog 3 kwamen er veel reacties dat mensen hoopten op Keanu Reeves als stemacteur. Deze fans lijken op hun wenken te worden bediend, want diverse bronnen hebben dit aan de website The Hollywood Reporter gemeld.

We kennen Keanu Reeves natuurlijk van zijn acteerkunsten in The Matrix, maar ook als John Wick in de gelijknamige films. Ook in de wereld van games is Keanu Reeves geen onbekend gezicht. In Cyberpunk 2077 is hij namelijk Johnny Silverhand. Binnenkort is hij dus te horen op het witte doek als Shadow. Andere stemacteurs die meedoen in de film zijn Jim Carrey als Dr. Eggman, Ben Schwartz als Sonic en Idirs Elba als Knuckles.

Sonic the Hedgehog 3 Keanu Reeves Shadow

Sonic the Hedgehog 3 is vanaf 25 december 2024 te zien in de bioscoop.

Bron: The Hollywood Reporter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord