Keiichiro Toyama legt je uit wat Slitterhead is

-

Keiichiro Toyama - de legende o.a. verantwoordelijk voor de eerste Silent Hill - neemt de tijd om haarfijn uit te leggen wat Slitterhead precies in huis heeft.

De beste man begint met de setting. Slitterhead speelt zich af in de fictieve stad Kowlong. Deze bruisende locatie bevindt zich in Oost-Azië en we bevinden ons ergens in 1990. De plek is wat ruiger dan we gewend zijn van een moderne stad, maar dat maakt het natuurlijk het ideale jachtterrein voor de monsters van de game: de Slitterheads. Dit gedrocht jaagt op mensen, maar is moeilijk te vinden. Het doet zich namelijk voor als een persoon, totdat het moment daar is om de prooi te verschalken. Je speelt niet per se als één van de inwoners van Kowlong, maar als de entiteit Hyoki. De kern gameplay bestaat dus ook uit het bezitten van diverse karakters. Echter, er zijn een aantal bijzondere personages aanwezig in Slitterhead, genaamd Rarities. Deze figuren dienen een belangrijke functie in het plot, maar ervaren tevens veel affiniteit met Hyoki. Dit vertaalt zich in de gameplay met unieke vaardigheden om gebruik van te maken. Toyama waarschuwt de speler echter wel dat dit niet de meest conventionele game is die je gaat ervaren. Ben jij bereid nieuwe dingen te ontdekken?

Check hier ons interview met Keiichiro Toyama. Lees daarna onze preview van Slitterhead.

Slitterhead is beschikbaar vanaf 8 november voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation-consoles.

Bron: Tokyo Game Show
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Slitterhead

Ontwikkelaar:

Bokeh Game Studios Inc.

Uitgever:

Bokeh Game Studios Inc.

Release:

8 november 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord